Alles over de krant de Gelderlander

de krant de gelderlander

De Gelderlander brengt dagelijks het laatste nieuws uit de regio Gelderland. Naast het nieuws uit de regio brengt de krant ook internationaal nieuws. Je wordt dus niet alleen op de hoogte gehouden van nieuws uit de provincie. Dagelijks wordt er ook veel aandacht besteed aan sport. In het weekend is er altijd een extra dikke krant. Je leest hierin achtergrondverhalen achter nieuwsberichten. Maar ook leuke tips voor je woning of in de regio Gelderland om te ondernemen. Zo blijf je dankzij de Gelderlander op de hoogte met boeiende reportages en het laatste nieuws. Ze zorgen ervoor dat het nieuws gebracht wordt dat dicht bij je staat en vooral nieuws dat je persoonlijk raakt.

Losse verkoop van de Gelderlander

De Gelderlander wordt in de winkel los verkocht. In de regio Gelderland zijn er diverse winkels waar je terecht kan. Je vindt de krant in de supermarkt en regionale boekenwinkels. Een papierenkrant kost op maandag en vrijdag € 2,95. Op dinsdag, woensdag en donderdag € 2,75 en op zaterdag € 3,85. De zaterdagkrant is iets duurder doordat de krant extra dik is. Wil je de krant liever digitaal lezen? Via iTunes of de Google Play store kan je een dagpas kopen. Doordeweeks kost de krant voor 1 dag € 1,99 en op zaterdag € 2,99. Wil je graag een week lang de krant digitaal lezen? Dan kost dit € 6,99. Dit kan handig zijn als je op vakantie bent en op de hoogte wilt blijven. De maandpas kost € 19,99 voor maandag t/m zaterdag digitaal de krant lezen.

Abonnement op de Gelderlander

Je kan op de Gelderlander een abonnement nemen. Je krijgt elke dag de papierenkrant en de digitale krant. Als je elke dag de krant wilt lezen betaal je € 5,75 per week. Lees je eigenlijk alleen in het weekend de krant? Dan kan je een abonnement nemen voor € 3,75 per week. Het gaat hierbij wel om een kennismakingstarief.