Films

Bekijk hier de films van het erfgoedfestival ‘Gemaakt in Gelderland’ voor een sfeerimpressie van de Gelderse maakindustrie in al haar facetten.

Laatste video's

Aflevering 10 Gemaakt in Gelderland (6 juni 2016)

Aflevering 10 van Gemaakt in Gelderland bij Omroep Gelderland. Met: Visser Spiegel en Glas, Royal Talens en Pluimveebedrijf Tomesen.

Aflevering 8 Gemaakt in Gelderland (23 mei 2016)

Aflevering 8 van Gemaakt in Gelderland. Met: Intersnack uit Doetinchem, waar je ziet hoe pindakaas wordt gemaakt, Klompenmakerij Krajenbrink in De Heurne, ...

Aflevering 7 Gemaakt in Gelderland (16 mei 2016)

Aflevering 7 van Gemaakt in Gelderland bij Omroep Gelderland. Met Meubelmakerij te Boveldt en Arneri lijstenmakerij in Harderwijk.

Gemaakt in Gelderland (9 mei 2016)

Aflevering 6 van Gemaakt in Gelderland. Met Heinz Elst, DTILE in Velp en het familiebedrijf Hotel Bakker in Vorden, dat al meer dan 70 jaar bestaat.

Aflevering 5 Gemaakt in Gelderland (2 mei 2016)

Met dit keer: Paddenstoelenrijk Rossum, Familiebedrijf Schoenmakerij Tweehuysen Nijmegen en Streetcare Zelhem, die het wereldberoemde Amsterdammertje ...

Aflevering 4 Gemaakt in Gelderland (25 april 2016)

Aflevering 4, met deze keer: Ebbers Metalworks Doetinchem, Melkveehouderij en Zuivelbedrijf Den Eelder in Well en Van Luijn Natuursteen in Tiel.

alle activiteiten